Kullanımı : Her Botta Oldugu Gibi Bu Botun Kullanmasıda Kolay Öncelikle WP663f Proğramını Açıp alta İndirelim Sonra İbot Dosyamızı Açalım İd Bölümüne Oyundaki ID Numarasını Yazın Sid Bölümüne Oyunu Açın Anasayfaya Gelin
Boş Bi Yere Sağ Tıklayıp Sayfanın Kaynagını Göster Diyiniz ...
Dedikten Sonra Karşımıza Bi Sayfa Gelcek Expoler Kullananlar İçin Bazen Gelmio Benim Önerim Google Chrome Veya Mozilla Firefox
Expoler Kullananlar İçin Not Defteri Chrome Mozilla Kullananlar İçin İnternet Sayfası Açılır ... Sonra Ctrl+F Yapıp Arama Butonu Önümüze Gelir
Chrome İçin Sağ Üstte Mozilla İçin Sol Altta Expoler İçinse Ortada Arama Motorları Çıkar Oraya Sıd Yazın Ve Yanın DAki Kodu '' Bitene Kadar Kopyalıyıp Botumuza ekleyelim sonra Heritamızı Seçip start A Tıklayalım . Ve Bot Başlamıştır ... Yukarda Ayarlar Vardır Ben Size Porttan Atlamama Npc dalmama Taş Toplama Tavsiye EDerim Kutu Toplasın Uri Mermi Galaxsi Gibi
Bu Hileyi Gece 10 Dan Sonra Yaparsanız Ban Almıycaksınız ... Bütün Admınler Ofline ... Darkorbit Sistemi Kapatılıyor Ve sabah 8 De Adminler Online oluyor ... Herkeyese İyi Oyunlar anlata Bildiysem Ne Mutlu Bana Edit
By-Corkov
Görüntüler :
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ne işemi yarıyor ?
Otomotik KAPI yapıyor...
Otomotik Yaratık Kesiyor(istediqiniz Yaratıgı)
Otomotik Kutu Topluyor.
Not : Jafa Olmadan Çalışmaz Diim İndirin Java ...
Download[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Rar Pass :
turkiyedarkorbit.tk